ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για Προγράμματα, όπως «Πράσινος Τουρισμός» και «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» (“EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE”, EDEN V) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησης, το “Fast Track” που καθορίζει πλέον ευέλικτες διαδικασίες για τη γρήγορη έκδοση αδειών υλοποίησης επενδύσεων στην Ελλάδα, σε τομείς που αφορούν στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στην υψηλή τεχνολογία και στην καινοτομία, συμπεριλαμβανομένων και των επενδύσεων που εντάσσονται στον επενδυτικό Νόμο, μεταβείτε εδώ.

Πληροφορίες για την «Υπηρεσία Μιας Στάσης» για την ενημέρωση των επενδυτών, για την έκδοση των αδειών και την παροχή των εγκρίσεων που είναι απαραίτητες για την έναρξη λειτουργίας Σύνθετων Τουριστικών Καταλυμάτων, εγκαταστάσεων Ειδικής Τουριστικής Υποδομής και κυρίων τουριστικών καταλυμάτων δυναμικότητας άνω των 300 κλινών θα βρείτε στην Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων.

Προκειμένου να λειτουργεί η επιχείρησή σας σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις, απαραίτητες πληροφορίες θα βρείτε στην υποενότητα «Δικαιολογητικά».

Στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, σημαίνοντα ρόλο έχουν οι τουριστικοί εταίροι∙ στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην υποενότητα «Φορείς Τουρισμού».

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.