31/05/2017: ΕΟΤ – Παρουσίαση της Ελλάδας σε Τούρκους Τ.Ο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη (Σισμανόγλειο Μέγαρο) εκδήλωση με τη συμμετοχή Τούρκων Τ.Ο. και εκπρόσωπων των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων στην τουρκική μεγαλούπολη, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίαστηκαν από την προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Τουρκίας κα Μαρία Ραχμανίδου τόσο το επίσημο microsite του ΕΟΤ στην τουρκική γλώσσα (www.visitgreece-tr.org) όσο και οι τουριστικοί οδηγοί του Οργανισμού που έχουν μεταφραστεί στα τουρκικά, ενώ προβλήθηκε ακόμα προωθητικό οπτικοακουστικό υλικό του ΕΟΤ, που αναδεικνύει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

 

 

Η παρουσίαση υπογράμμισε τη σημασία της ανάπτυξης τουριστικών ροών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, γεγονός που φέρνει πιο κοντά τους δύο λαούς και συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομιών τους.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης, ο Πρόξενος αρμόδιος για θέματα θεωρήσεων κ. Γεώργιος Γαιτάνης, καθώς και η εκπρόσωπος της TURSAB κα Berna Akar.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.