25/09/2012: Επίσημη επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κωνσταντινούπολη

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχώρησε σήμερα το πρωί για διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας κ. Ε. Gunay.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, στις 13:30 μ.μ θα συναντηθεί  με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι. Και στις 15:30 μ.μ με την Ένωση Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών στα γραφεία τους.

 

Αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:00 μ.μ, θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο της κ. Ε. Gunay. Επίσης στις 16:30 μ.μ θα συναντηθεί με την Τουρκική Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων. Στις 17:15 μμ με τον Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών της Τουρκίας και λίγο αργότερα με τον επικεφαλής της Turkish Airlines κ. Tener Kotil.

 

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί.
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.