24/05/2017: ΕΟΤ – Η Αθήνα ιδανικός city break προορισμός για τους Λουξεμβουργιανούς

 

 

Πέντε δημοσιογράφοι από γερμανόφωνες και γαλλόφωνες εφημερίδες και περιοδικά του Λουξεμβούργου επισκέφθηκαν την Αθήνα από τις 19 έως τις 23 Μαΐου, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των δημοσιογράφων με τη μοντέρνα όψη της πόλης και η προβολή της ως ιδανικού city break προορισμού, με έμφαση τον πολιτιστικό τουρισμό. Κατά την παραμονή τους στην ελληνική πρωτεύουσα, οι Λουξεμβουργιανοί δημοσιογράφοι, με τη συνοδεία ξεναγών και εκπροσώπου του ΕΟΤ, επισκέφθηκαν αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής (Πλάκα, Μουσείο Ακρόπολης, Ναό Ποσειδώνα στο Σούνιο κ.ά.), ενώ ακόμα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αντιπροσωπευτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

 

Σημειώνεται ότι το ταξίδι αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού οι συμμετέχοντες αρθρογραφούν στα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία ΜΜΕ της χώρας, η οποία αν και είναι μικρή σε έκταση αποτελεί σημαντική αγορά καθώς έχει το δεύτερο υψηλότερο ΑΕΠ παγκοσμίως, με την κατά κεφαλή δαπάνη στα ταξίδια να ανέρχεται στα 3.400 ευρώ.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.