18/09/2012: Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής

Την βελτίωση των όρων λειτουργίας των ταξί, συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής Γ. Μπάτσο και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Κυριάκη, κατά την συνάντηση τους στο υπουργείο Τουρισμού.

 

Συζήτησαν κυρίως για θέματα που αφορούν τον έλεγχο  καταλληλότητας των οχημάτων σε χώρους εξυπηρέτησης τουριστών, όπως στα αεροδρόμια και στα λιμάνια της χώρας, που αποτελούν τον πρώτο χώρο υποδοχής των τουριστών που έρχονται στην πατρίδα μας. Επίσης έγινε αναφορά και στην ανάγκη γνώσης  ξένης γλώσσας στους οδηγούς ταξί στους προαναφερθέντες χώρους.

 

«Η αναβάθμιση  του κλάδου των ταξί και των προσφερόμενων υπηρεσιών  είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για την συνολική αναμόρφωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», ανάφερε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, με όλους τους αρμόδιους φορείς. Στόχος τόνισε η υπουργός Τουρισμού «είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των τουριστών με παροχή υψηλών υπηρεσιών».

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.