13/12/2017: Βράβευση του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας από τον Γερμανικό Σύνδεσμο Ταξιδίων (DRV)

Το βραβείο «Χρυσή Τιμητική Άρκτος» του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδίων (DRV) απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών συμμετοχής του ως μέλος στον DRV. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, κα Παρασκευή - Μαρία Στρούμπου, ενώ η σχετική απονομή έλαβε σημαντική δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου.

 

Στιγμιότυπο από την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας και του βραβείου του DRV από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, κα Παρασκευή - Μαρία Στρούμπου.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γερμανικός Σύνδεσμος Ταξιδίων (DRV) αποτελεί τον σημαντικότερο τουριστικό φορέα της γερμανικής αγοράς, ενώ κατέχει πρωτεύοντα ρόλο στην εκπροσώπηση των τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων της Γερμανίας, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των μελών του τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

 

Info:

https://www.drv.de/mitgliedschaft/drv-gruendungs-und-jubilaeumsmitglieder.html

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.