10/10/2012: Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με Ρουν. Τζουλιάνι στη Ν. Υόρκη

 

Συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι είχε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία  πραγματοποιεί επίσκεψη στις  ΗΠΑ με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Κατά  την διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια, την εγκληματικότητα και την διαχείριση κρίσεων. Παρών ήταν και ο γ.γ του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος.

 

«Χαίρομαι για τη συνάντηση που είχα με τον  Ρούντολφ Τζουλιάνι. Ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Θεωρούμε ότι η εμπειρία του σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, όπως αυτά που αντιμετώπισε, στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και στην πόλη του, είναι εξαιρετικά πολύτιμη ", δήλωσε η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την συνάντηση της, με τον κ. Ρούντολφ Τζουλιάνι. Τις επόμενες ημέρες η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με  αξιωματούχους και επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού αλλά και της επικοινωνίας.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.