02/07/2012: Χαιρετισμός υπ. Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη στην 1η γιορτή κρητικής διατροφής

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινίασε χθες την 1η  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο παρουσία των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ρεθύμνης και φορέων του τουρισμού.

 

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η υπουργός τόνισε ότι ως χώρα έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα για αυτό και μπορούμε και προσφέρουμε ένα πλούσιο τουριστικό προϊόν, το οποίο με τις κατάλληλες υποστηρικτικές ενέργειες από τους τοπικούς φορείς αλλά και την πολιτεία μπορεί να αποδώσει  σημαντικά οφέλη στον ελληνικό τουρισμό.

 

Τέλος, η υπουργός κάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Περιφέρειας, των τουριστικών φορέων και τους απλούς πολίτες να συμβάλει ο καθένας με τον δικό του τρόπο για να αναδειχθεί ο ελληνικός τουρισμός και να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα της χώρας.

 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Ρέθυμνο η κα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή  και με εκπροσώπους από την Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.