01/08/2017: Υποστήριξη του ΕΟΤ στο 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ, αρχίζουν αύριο 2 Αυγούστου οι εκδηλώσεις του «Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας», που φέτος διοργανώνεται για 12η χρονιά. Στο πρόγραμμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 27 Αυγούστου, περιλαμβάνονται μουσική δωματίου, ρεσιτάλ, τραγούδι, όπερα, τζαζ βραδιές και αφιέρωμα στο tango σε δώδεκα ξεχωριστές βραδιές, με την καλλιτεχνική διεύθυνση της κορυφαίας ελληνίδας πιανίστριας Ντόρας Μπακοπούλου. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του Ναού Σωτήρος και στην παραλία της Αύρας στην πόλη της Αίγινας, αλλά και στο Μικρό Θέατρο «Ι. Μολφέση» στο χωριό Παχειά Ράχη.

 

Το Φεστιβάλ έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων και ξένων μουσικόφιλων, που ζουν ή επισκέπτονται την Αίγινα και, καθώς σε αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι σολίστ, έχει ήδη αναδειχθεί σε σημαντικό πόλο έλξης στο νησί. Επιπλέον, οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε πανέμορφα σημεία του, δίνοντας έτσι στον θεατή την ευκαιρία να απολαύσει μέσα από βιωματική εμπειρία όχι μόνο το πολιτιστικό γεγονός αλλά και το ξεχωριστό τουριστικό προϊόν που αυτό προσφέρει.  

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, εδώ.  
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.