19/01/2018: Υπό την αιγίδα ΕΟΤ το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο και φέτος αναμένεται να το επισκεφθούν περισσότερα από 100.000 άτομα.

 

11/01/2017: Αυστρία – «Ferien 2018»

«Ελλάδα: Το αστέρι της χρονιάς»

 

Εξαιρετικά ευοίωνα μηνύματα για την Ελλάδα, έρχονται από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «Ferien 2018», που άνοιξε τις πύλες της σήμερα.

 

Αυτό προκύπτει από την παρουσίαση δημοσκόπησης (Ruefa Reisekompass 2018), που πραγματοποιεί κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, η μεγαλύτερη αλυσίδα τουριστικών Γραφείων Αυστρίας RUEFA, για τις τάσεις της αγοράς.

09/01/2017: Αιγίδα ΕΟΤ στο Διεθνή Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας «BIKE ODYSSEY 2018»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018 ο Διεθνής Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «BIKE ODYSSEY 2018». Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται για έκτο συνεχόμενο χρόνο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων αθλητών, οι συμμετοχές των οποίων έχουν ήδη φτάσει τις 200. Μεταξύ των χωρών που εκπροσωπούνται είναι η Γαλλία, η Μ. Βρετανία, η Σουηδία, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Ν. Αφρική, το Τρινιντάτ, η Πολωνία, η Τσεχία, η Βραζιλία κ.α.

 

08/01/2018: Αιγίδα ΕΟΤ στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού «IMTJ Mediacal Travel Summit 2018»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Μαϊου 2018 στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού. Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε διαμορφωτές της κοινής γνώμης και ανώτερα στελέχη από το χώρο του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού για την προβολή του θεματικού τουρισμού της χώρας μας στο εξωτερικό.

 

27/12/2017: Υπό την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Αθήνα

Με την αιγίδα του ΕΟΤ, θα διεξαχθεί το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης «Αθήνα... μια πόλη παραμύθια», από τις 18 έως τις 24 Μαρτίου 2018 σε χώρους του Δήμου Αθηναίων. Εμπνευσμένο και αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου) - ο εορτασμός της οποίας ξεκίνησε από την Σουηδία και τις Σκανδιναβικές χώρες- το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης θα έχει διεθνή συμμετοχή, ενισχύοντας την τουριστική προβολή της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για την οικογένεια με πρωτότυπες και ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

22/12/2017: ΈτοςΤουρισμού Ελλάδας –Ρωσίας Ελληνικά σχολεία στην Κόκκινη Πλατεία

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Να μάθεις την Ρωσία»,Η Ορθόδοξη διαδρομή:Μόσχα-Νέα Ιερουσαλήμ-Sergiev-Posad, που οργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας με το Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας.

 

 

22/12/2017: «Women of Passion, Women of Greece» Θεατρική παράσταση με την αιγίδα του ΕΟΤ

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα συνεχιστεί και το 2018 η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Women of Passion, Women of Greece» στο θέατρο «Το τρένο του Ρουφ», στην οποία η μυθολογική μορφή της αρχαίας τραγωδίας Μήδεια συναντά δύο μεγάλες ιέρειες της νεότερης Ελλάδας, τη Μαρία Κάλλας και την Μελίνα Μερκούρη. Από την τραγική ηρωίδα του αρχαίου δράματος ως τις καταξιωμένες στην τέχνη και την πολιτική σύγχρονες γυναικείες παρουσίες, ζωντανεύουν σημαντικές ιστορικές στιγμές όπου η Ελλάδα είναι αφετηρία αλλά και τελικός προορισμός.

 

13/12/2017: Συμμετοχή του ΕΟΤ στο Winter Ball 2017 της Μόσχας

Με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση ρώσων επισκεπτών στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας (luxury tourim), το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ συμμετείχε για πρώτη φορά στην ετήσια εκδήλωση Winter Ball 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας από το Winter Ball Charity Foundation (WBCF).

13/12/2017: Βράβευση του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας από τον Γερμανικό Σύνδεσμο Ταξιδίων (DRV)

Το βραβείο «Χρυσή Τιμητική Άρκτος» του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδίων (DRV) απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών συμμετοχής του ως μέλος στον DRV. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, κα Παρασκευή - Μαρία Στρούμπου, ενώ η σχετική απονομή έλαβε σημαντική δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου.

 

11/12/2017: «Greek Health Tourism Forum» στη Μόσχα

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για ιατρικό τουρισμό

 

 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.