20/04/2018: ΕΟΤ - Fam Trip Αυστραλών πρακτόρων και συνεργατών της Qatar Airways στη Βόρεια Ελλάδα

20/04/2018: ΕΟΤ - Fam Trip Αυστραλών πρακτόρων και συνεργατών της Qatar Airways στη Βόρεια Ελλάδα

19/04/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ η ημερίδα «Jazz Democracy»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ και επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας της Jazz, θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στην αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών Trusteeship Chamber Hall της Νέας Υόρκης, η ημερίδα «Jazz Democracy».

 

16/04/2018 : Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ ταξίδι εξοικείωσης Ρώσων δημοσιογράφων στα Ιόνια Νησιά.

Με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για θαλάσσιο τουρισμό, το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης στα Ιόνια Νησιά από τις 21 έως τις 27 Απριλίου 2018 ειδικών στο θαλάσσιο τουρισμό Ρώσων δημοσιογράφων .

 

13/04/2018 : O EOT στη 10η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Zabrze της Πολωνίας.

Με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας ανοίγει σήμερα τις πύλες της ( 13 - 15 Απριλίου) η 10η Διεθνής Τουριστική Έκθεση στο Zabrze της Πολωνίας μετά από πρόσκληση της Δημάρχου της πόλης.

 

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται σήμερα στην ίδια πόλη, το 15ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Βιομηχανική Κληρονομιά & Τα Προϊόντα Της Γης και η σχέση τους με τον Τουρισμό».

11/04/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ η παραγωγή «A Μusical Journey to Greece»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθούν τα κονσέρτα κλασικής μουσικής από το Chamber Music Society of Lincoln Center (CMS) της Νέας Υόρκης από τις 12 έως τις 15 Απριλίου σε επιλεγμένους χώρους και μνημεία πολιτισμού στη Θεσσαλία. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλίας ως πολιτιστικού προορισμού.

 

04/04/2018: Με τη στήριξη του ΕΟΤ το Διεθνές Συνέδριο της ASTA «DESTINATION EXPO 2018» τον Απρίλιο στην Αθήνα

Μία σημαντική διοργάνωση, το Athens ASTA Destination EXPO 2018, που φέρει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας πραγματοποιείται τον Απρίλιο στην Αθήνα με τη στήριξη του ΕΟΤ. Προσελκύει εκατοντάδες αμερικανικά τουριστικά γραφεία στην Αθήνα ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την χώρα μας στην τουριστική αγορά της Αμερικής.

 

02/04/2018 : Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας EDEN στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Ευρωπαϊκή τελετή βράβευσης στις Βρυξέλλες

Μετά την Εθνική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τέλη Ιανουαρίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμήθηκε την περασμένη εβδομάδα με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας του προγράμματος «European Destinations of Excellence EDEN» και στην ειδική τελετή που οργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις Βρυξέλλες.

 

30/03/2018 : Η Ελληνική Γαστρονομία κατακτά το Άμστερνταμ.

Το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και η εταιρεία «Greek Foodtales» συνδιοργάνωσαν στις 25 Μαρτίου στον πολυχώρο Q-Factory του Άμστερνταμ μια ξεχωριστή και άκρως επιτυχημένη ελληνική γιορτή: το food euphoria festival.
Το πλούσιο σε δρώμενα φεστιβάλ γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ανέδειξε την ελληνική κουζίνα ως αναπόσπαστο κοµµάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, έφερε το ευρύ κοινό κοντά στον γευστικό πλούτο της χώρας µας προβάλλοντας παράλληλα τη σύγχρονη παραγωγική Ελλάδα

 

29/3/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ το «Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας και Πολιστισμού» στο Πεκίνο.

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 18 Απριλίου στο Πεκίνο το «Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας και Πολιστισμού», στο οποίο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα, ο πολιτισμός και οι τουριστικές προτάσεις της Πελοποννήσου.

 

Με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας το «SYMPOSSIO 2018»
Με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Aegean Air και του ΤΟ Thalasso No1-OVoyages πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Παρίσι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 η επαγγελματική, γαστρονομικού ενδιαφέροντος, εκδήλωση «SYMPOSSIO 2018». 
 
 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.