15/01/2019: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικά τουριστικά συνέδρια

Το 1ο Συνέδριο «Τουρισμός Υγείας στη Θεσσαλία», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα και το Συνέδριο & Workshop με τίτλο «Social Media in Tourism» που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα, έθεσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Τσέγα.

21/12/2018: ΕΟΤ – ΤUI: Εκδήλωση ενημέρωσης 80 Βέλγων τουριστικών πρακτόρων

Με στόχο την ενημέρωση Βέλγων ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συναλλάσσονται με το ευρύ κοινό και διαμορφώνουν τις ταξιδιωτικές τάσεις και τις επιλογές των προορισμών διακοπών, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών συμμετείχε σε εκδήλωση δημοσίων σχέσεων για 80 τουριστικούς πράκτορες της βελγικής Λιμβουργίας, η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Hasselt στις 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ με τον Τ.Ο TUI Βελγίου.

20/12/2018: Εορταστική εκδήλωση του ΕΟΤ Ρωσίας προς τους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 19 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ελληνικό εστιατόριο της Μόσχας η ετήσια εορταστική εκδήλωση της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας και ΚΑΚ και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, κατά την οποία δεξιώθηκαν τους κυριότερους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, επίσημους  τουριστικούς φορείς της χώρας και κρατικούς αξιωματούχους, δημοσιογράφους, καθώς και άλλους σημαντικούς διαμορφωτές της ρωσικής κοινής γνώμης.

 

12/12/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του γερμανικού T.O. Berge & Meer

Την προβολή της Ελλάδας και των πολλαπλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, είχε ως στόχο η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τ.Ο. Berge & Meer, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Rhein Mosel Halle της ιστορικής πόλης Koblenz.

 

06/12/2018: ΕΟΤ – Ιδιαίτερα επιτυχημένη η διοργάνωση του Greek Health Tourism Workshop στη Μόσχα

Στον ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς κλάδο του τουρισμού υγείας και ευεξίας επικεντρώθηκε το Greek Health Tourism Workshop, που με τον καθιερωμένο πλέον τίτλο «Ο Ιπποκράτης σας καλεί» διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Med Travel Expo 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από τις 2 έως τις 5 Δεκεμβρίου.

30/11/2018: Roadshow του ΕΟΤ σε Ολλανδία και Βέλγιο για την προώθηση της Αττικής

28/11/2018:1ο Greek Tourism Workshop in Jordan. Ανοίγει η αγορά της Ιορδανίας. Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

 

22/11/2018: ΕΟΤ - Παρουσίαση των Ιωαννίνων και της Ηπείρου σε Ολλανδούς T.Os και δημοσιογράφους

12/11/2018: Υποστήριξη του ΕΟΤ στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με την ενεργή υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΣΕΓΑΣ για προβολή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών καθ’  όλη τη διάρκεια του 2018 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και κατέγραψε νέο ρεκόρ συμμετοχών. Στη φετινή διοργάνωση, ο ΕΟΤ εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ.

06/11/2018: O ΕΟΤ στην Έκθεση Travel Connexion 2018 του Τ.Ο. Τhomas Cook στη Φρανκφούρτη

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Τ.Ο. Thomas Cook και με στόχο την περαιτέρω προβολή της Ελλάδας στη γερμανική τουριστική αγορά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας συμμετείχε στην Έκθεση Travel Connexion 2018, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη. Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Thomas Cook και έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του θερινού του προγράμματός του με τη συμμετοχή των συνεργατών του και πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού.

 

Pages

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.